Зловещите СРС-та проговориха . . . всички останали мълчат (18+)

Редно е да попитам какъв е отговора на християните, това е християнски сайт. Ясно ми е какво мислят аборционистите, разбирам, омразата им към живота, все пак самите те не познават Живота. Въпросът е в това, че както прозорливо отбелязва един мой приятел: „Статистиката сочи, че всички, които подкрепят аборта, са родени живи.”

Християните мълчат, защото не познават Библията, нещо повече, те мразят Библията, отвращават се от Божия Закон и от наказанията, които Той постановява над убийците. Днешните християни се страхуват от Закона на Бога. Те живеят с радост под властта на езичниците, за тях този ярем е по-желателен от наредбите Божии, точно както робските окови бяха по-желателни за Израел от отговорността на свободата. 

Отвратително е. Стоят „християните” пред телевизорите, цъкат с език, чешат се по потния врат и бълнуват: „Той Господ се е погрижил за убитото бебе.”, „Ние сега, трябва да кажем на лекарите, че Христос ги обича и им прощава, само трябва да се покаят.” Това отношение е истинската омраза към Бога.

Аборта е убийство (Изх. 21:22-25) и наказанието за това е смърт. Колко повече трябва да се накажат със смърт убийците на жив човек. Повечето християните в България са жалки. Мълчат свенливо и си траят, обвити в мъглата на антиномизма. 

„Моралната шизофрения на съвременния пиетизъм може да се види когато протестиращите против абортите противопоставят на лекарите убийци в техните офиси някаква разновидност на “Усмихни се! Бог те обича” или “Бог мрази абортите, но обича аборционистите.” Точно обратното, Бог мрази аборционистите и изисква държавата да ги екзекутира. Къде са християнските протестиращи, които пеят проклинащи псалми като Псалм 83? Къде са тези, които публично призовават Бога да нанесе осъждение срещу аборционистите и техните политически съюзници? Едва когато християнските противници на абортите съзнателно и ентусиазирано приемат, че Библията изисква публична екзекуция на всички осъдени аборционисти и на жените, които им плащат, най-сетне те ще прогласят юридическите изисквания на Библията.” – Гари Норт.

Моята апологетика е престъпление за хуманистите. Според убийците, аз върша престъпление срещу човека, защото подкрепям смъртното наказание. За да даде превъзходство на убиеца, „хуманистът логически трябва да унищожи всяка идея за правосъдие като реален и обективен стандарт. Човекът трябва да бъде над закона и следователно над правосъдието.” – Ръшдуни Дж.Р. Точно това демонстрира нашата държавна власт – омраза към всеки закон, омраза към жертвата на престъплението и любов към престъпника.

„Очевидно в ход е религиозна война между хуманизма и християнството, и в тази война църквата, държавата и училището са почти изцяло на страната на хуманизма против християнството. Но историята никога не се е определяла от мнозинствата, а винаги само от Бога. Борбата е между Божията абсолютна справедливост и Божия законов ред от една страна, и беззаконното себеутвърждаване и автономия на човека от друга. Божият законов ред изисква смъртно наказание за капитални престъпления против Божието царство. Човешкият закон претендира, че цени живота твърде високо, за да го отнема, но хуманистичните общество налагат смърт върху онези, които определят за свои врагове.” – Ръшдуни Дж.Р.

Чудя се, какъв враг на обществото беше роденото дете в Горнооряховската болница! Една перверзна мед. сестра, заяви пред медиите, по повод убийството на детето: „Извинявайте, ама от две пържоли, човек не става”!!! Тази извратена личност е същата, която е сложила бебето във фризера, за да умре. Тази убийца се прави на Господ и решава, кой ще живее и кой не – нещастни изроди . . . вие сте мъртви вече в престъпленията си. 

Какво е отношението на Бога, към убийците: „Нито да взимате някакъв откуп за живота на убиеца, който като виновен заслужава смърт; но непременно той да се умъртви.” (Числа 35:31). Принципът е живот за живот, т.е. наказание съответстващо на престъплението. 

Ревнете сега срещу Бога, жалки богоненавистници, опълчете се срещу Твореца на всичко видимо и невидимо, лайте като бесни псета, защитавайте убийците . . . ще ви търпи ли Бога!? Съд чака всички нещастни и безумни убийци, съд чака и обществото, което толерира престъпниците, съд ще има за държавата, която не защитава правото на живот.

Днес се разграничавам категорично от действията на държавните власти, на тези мои сънародниците, които коментират това безочливо убийство, хапят си дебелите устни и не знаят що да продумат. За сметка на това заставам на страната на Божия Закон и пледирам за смъртно наказание над убийците на бебето в Горна Оряховица. Пледирам за смъртно наказание над всеки углавен престъпник.

Категории: Общество